Web Creator

FAQ

Her finner du spørsmål som er ofte stiltHvordan foregår betalingen?

Betaling skjer helst via kontooverføring eller VIPPS. Dersom nødvendig kan faktura bli sendt, men det vil da ta lenger tid før du får designet, og kostnad ved fakturasending vil påløpe. Du skal se designet og være fornøyd før betalingen skjer.

Hvordan får jeg designet mitt?

Når betalingen er gjennomført, kan du enten få kodene tilsendt på mail, og dermed sette det inn selv. Eller jeg kan sette det inn for deg. Dette gjør jeg selvfølgelig helt gratis.

Hva trenger du av informasjon når jeg skal bestille design?

Dersom du vet akkurat hvordan du vil ha det, prøv å gå i detalj så mye som mulig. Send gjerne med linker til design du liker, og hvilke farger du vil ha i designet. Videre kommer jeg til å trenge informasjon om hva som skal stå i headeren, eventuelle bilder du vil ha i headeren, og hvor raskt du trenger designet.

Hvor lang tid bruker du på å lage et bloggdesign?

Det kommer an på om ventelisten er lang, og om jeg har mye annet å gjøre ellers. Men jeg bruker ca 1 uke fra jeg har startet, og til designet er ferdig. På den tiden, kommer jeg til å være avhengig av kommunikasjon med deg som kunde, og mye av tiden avhenger også av dette.FACEBOOK COMMENTS WILL BE SHOWN ONLY WHEN YOUR SITE IS ONLINE